Constelatii familiale. Darurile divine si activarea lor

 In Ateliere conective

Dupa o perioada de asezari si de culegere de roade energetice, va invit in energia toamnei, pe calea activarii si inaltarii maestrului interior, pe 11 noiembrie la o noua sesiune de Constelatii familiale.

Unde: Sediul Asociatiei HEARTH, Strada Parfumului nr 19, Bucuresti.

Tema propusa: Darurile divine si activarea lor. Observ ca oamenii se concentreaza tot mai mult pe ceea ce nu fac bine din perspectiva lor, uitand sa manifeste recunostinta pentru lucrurile frumoase din viata lor. E nevoie de un mediu echilibrat pentru ca darurile noastre divine sa se manifeste si sa ne ajute sa materializam usor tot ceea ce avem nevoie si ne dorim. Asadar, vom constela pentru a gasi cele mai bune raspunsuri la intrebarile voastre, pentru a elimina blocajele si pentru a activa darurile divine.
Fiecare insa poate alege o tema pentru sine, diferita de cea propusa sau o putem alege impreuna la fata locului.

Pret: 130 lei/persoana
Inscrierile se fac pana pe data de 5 noiembrie prin achitarea a minim 50% din pret.

Constelatiile familiale reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.
Constelatiile, ca metoda de desfasurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedica sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.
Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.
Vom face pauze scurte de confort intre constelatii.

Facilitator: Florina Cochină, cu experienta de 5 ani in:
– curatari si dezlegari energetice
– meditatii de grup
– Scoala Zamolxiana
– Sustinator PSI
– cursuri si workshop-uri proprii
– echilibrare energetica individuala/cuplu etc.

Va astept cu drag!

Photo credit: www.heaven-now.org

Recent Posts