Constelatii familale/sistemice – 18/31 iulie

 In Ateliere conective

A venit vara, perioada vacanței și a concediilor, însă lucrul cu sine nu se termină, ba din contră se intensifică. Așa că vin în întâmpinarea voastră cu aceaste sesiuni de Constelații familiale/sistemice pentru a elibera blocajele ce vă împiedică să vă atingeți potențialul, să vedeți realitatea celuilalt și să vă așezați pe calea voastră de lumină.

Constelațiile familiale/sistemice reprezintă un instrument de vindecare a relațiilor cu noi înșine, cu cei din familia noastră, a relațiilor de cuplu, a relației cu străbunii și orice fel de blocaj fizic, material, emoțional, informațional sau energetic. Sunt folosite în psihologie și energo-terapie și ajută la crearea unui echilibru interior și exterior prin conștientizările pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastră, ci și asupra relațiilor pe care le vindecăm.

Folosind intuiția ghidată, extindem metoda constelațiilor clasice, luând în calcul energii și entități din alte vieți, ființe neîntrupate sau planuri paralele. În acest fel, atingem o vindecare profundă, mergând până la cauza primordială, acolo unde este cazul.

Temele abordate pot fi de orice fel, depășind sfera relațiilor de familie. Constelațiile, ca metodă de desfășurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situație/provocare prezentă în viața noastră. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate într-o constelație și fiecare simte și exprimă ceea ce este prezent în interiorul său. Prin cuvintele, susținerea energetică și ajutorul divin primite sunt vindecate și eliberate energiile nebenefice care ne împiedică să ne manifestăm potențialul nostru maxim de aici și acum.

Tema constelației voastre poate fi aleasă de voi sau dacă este necesar, recomandată de facilitator.
Cand? 18/31 iulie 2021 (orele 09:00 – 19:00)
Unde? București, zona Foișorul de Foc
Cât? 250 ron pentru persoanele care își joacă și propria tema SAU 150 lei pentru cei care joaca doar în constelațiilor celorlalți
Cine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregătire prealabilă.
!!!Timpul ne permite în medie constelarea a 6 teme, alocând aproximativ 1h/constelație.

Înscrierea se face în baza trimiterii unui mesaj de înscriere – temă sau participant, iar plata se va face post sesiune, online, în contul pe care îl veți primi.
Detalii pe email la petale@petaledecer.ro/ Facebook Messenger pe pagina Petale de Cer sau Florina Cochina.

Facilitator: Florina Cochină, cu experiență de 6 ani în:
– curățări și dezlegări energetice
– meditații și ateliere de grup
– Școala Zamolxiană
– Susținător PSI
– cursuri și workshop-uri proprii, inclusiv constelații
– echilibrare energetică individuală/cuplu

Vă aștept cu drag și bucurie!

Florina Cochină

Sursă foto: Internet

Recent Posts