CONSTELAȚII DE LUMINĂ TRANSGENERAȚIONALE ȘI TRANSLIFE – 14/17 IULIE 2024

 In Ateliere conective

In energia frumoasă a verii, ghidați de Divin ne continuăm lucrările de lumină pentru atingerea potențialului nostru cel mai înalt și culegem roadele evoluției noastre. Devenim mai puternici împreună, așa că vin în întâmpinarea voastră cu aceste sesiuni de Constelații familiale/sistemice pentru a elibera blocajele ce vă împiedică să vă atingeți potențialul, să vedeți realitatea celuilalt și să vă așezați pe calea voastră de lumină.

Constelațiile familiale/sistemice reprezintă un instrument de vindecare a relațiilor cu noi înșine, cu cei din familia noastră, a relațiilor de cuplu, a relației cu străbunii și orice fel de blocaj fizic, material, emoțional, informațional sau energetic. Sunt folosite în psihologie și energo-terapie și ajută la crearea unui echilibru interior și exterior prin conștientizările pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastră, ci și asupra relațiilor pe care le vindecăm și asupra persoanelor reprezentate în constelație (mesaje ajung la nivel de suflet sau de conștiință a lor).

Folosind intuiția ghidată, extindem metoda constelațiilor clasice, luând în calcul energii și entități din alte vieți, ființe neîntrupate sau planuri paralele – de aici și noua denumire de Constelații transgeneraționale și translife. În acest fel, atingem o vindecare profundă, mergând până la cauza primordială, acolo unde este cazul.

Temele abordate pot fi de orice fel, depășind sfera relațiilor de familie. Constelațiile, ca metodă de desfășurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situație/provocare prezentă în viața noastră. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate într-o constelație și fiecare simte și exprimă ceea ce este prezent în interiorul său. Prin cuvintele, susținerea energetică și ajutorul divin primite sunt vindecate și eliberate energiile nebenefice care ne împiedică să ne manifestăm potențialul nostru maxim de aici și acum.

Tema constelației voastre poate fi aleasă de voi sau dacă este necesar, recomandată de facilitator.

Rolurile jucate în cadrul constelațiilor sunt vindecătoare și revelatoare și pentru propria viață pentru că un rol poate fi jucat de o anumită persoană tocmai pentru că acea energie/blocaj/emoție există și în ea sau în raport cu o persoană apropiată sau în neam. În plus, pe măsură ce constelația se așază pentru persoana care își joacă tema, apar integrări și pentru cei care joacă rolurile respective sau viceversa pentru că noi toți conlucrăm la nivel de câmp energetic și de suflete.

Mai mult decât atât, pentru oricine este prezent în spațiul fizic și intră în contact cu câmpul energetic al constelațiilor din sesiunea respectivă apar conștientizări, integrări, vindecări, indiferent că intră într-un anumit rol sau nu.

Când?

14 iulie 2024, program 9 -19 (zona Foișorul de Foc), 4 teme constelate

17 iulie 2024, program 9 -16 (zona Piata Rosetti), 3 teme constelate

Cât? 350 ron pentru persoanele care își joacă și propria temă SAU 180 lei pentru cei care joacă doar în constelațiilor celorlalți

Cine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregătire prealabilă.

Pentru cei care își joacă tema personală este necesar să vină cel puțin o dată ca participanți în constelațiile celorlalți pentru a se familiariza cu metoda și stilul de lucru, înainte de a-și juca propria temă.

Înscrierea se face în baza trimiterii unui mesaj de înscriere – temă sau participant, iar plata se va face cash la atelier sau post sesiune, prin transfer bancar, în contul pe care îl veți primi.

Detalii prin mesaj whatsapp Florina Cochină 0726315734 sau la petale@petaledecer.ro/ Facebook Messenger pe pagina Petale de Cer

Facilitator: Florina Cochină, cu experiență de 9 ani în:
– curățări și dezlegări energetice
– meditații și ateliere de grup
– Școala Zamolxiană
– Susținător PSI
– cursuri și workshop-uri proprii, inclusiv constelații
– echilibrare energetică individuală/cuplu

Vă aștept cu drag și bucurie!

Florina Cochină

Sursă foto: Internet

Recent Posts