Constelație de lumină pentru țară. 8 ianuarie 2023

 In Ateliere conective

Începem noul an cu o lucrare de lumină pentru țară, de data aceasta adaptând metoda constelațiilor familiale pe teme de susținere a cadrului actual al țării și eventual al situației globale. Ne propunem să ne aducem contribuția prin lumină, iubire, curățări și limpeziri ale câmpului colectiv și să susținem evoluția înaltă cu blândețe și conștiență. Împreună, devenim mai puternici prin iubire și lumină și dobândim mai multă claritate.

Constelațiile familiale/sistemice reprezintă un instrument de vindecare a relațiilor cu noi înșine, cu cei din familia noastră, a relațiilor de cuplu, a relației cu străbunii și orice fel de blocaj fizic, material, emoțional, informațional sau energetic. Sunt folosite în psihologie și energo-terapie și ajută la crearea unui echilibru interior și exterior prin conștientizările pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastră, ci și asupra relațiilor pe care le vindecăm. Constelațiile, ca metodă de desfășurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situație/provocare. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate într-o constelație și fiecare simte și exprimă ceea ce este prezent în interiorul său. Prin cuvintele, susținerea energetică și ajutorul divin primite sunt vindecate și eliberate energiile nebenefice care ne împiedică să ne manifestăm potențialul nostru maxim de aici și acum. Folosind intuiția ghidată, extindem metoda constelațiilor clasice, pe teme care vizează binele cel mai înalt al țării și al întregii omeniri.

Atelierul va începe printr-o meditație ghidată de conectare la străbuni, entități de lumină și energia țării. Vom aborda apoi o temă sub formă de constelație pentru situația actuală a țării cu scopul de a aduce lumină, claritate și lumină în sufletele oamenilor. Vom încheia printr-o meditație de recunoștință, de integrare a darurilor și a conștientizărilor primite.

Când? 8 ianuarie 2023 (orele 10.00 – 14.00)
Unde? București, sediul Frecvenței Om
Cât? Donație, cât și cum simțiți.

Înscrierea se face prin mesaj pe Whatsapp sau SMS la numărul 0726.315.734 sau email la adresa oofice@petaledecer.ro sau florina.nicoleta.cochina@gmail.com

Facilitator: Florina Cochină, cu experiență de 7 ani în:
– curățări și dezlegări energetice
– meditații și ateliere de grup
– Școala Zamolxiană
– Susținător PSI
– cursuri și workshop-uri proprii, inclusiv constelații familiale/sistemice
– echilibrare energetică individuală/cuplu

Vă aștept cu drag și bucurie!

Florina Cochină

Sursă foto: Internet

Recent Posts