Cele 12 Nopți Sfinte dintre ani, 25 Decembrie – 5 Ianuarie

 In Ateliere conective

La trecerea dintre ani, există o perioadă de intensă emanație spirituală în care conexiunea noastră cu sine și cu Divinitatea este mult mai profundă, în care lumina spirituală parcă se revarsă pe Pământ, iar noi, oamenii avem acces mult mai ușor la darurile divine. 

Această perioadă cuprinde 12 nopți sfinte, începând cu seara de Crăciun care desemnează energia nașterii omului primordial și se încheie cu noaptea de Bobotează prin care trăim binecuvântarea venirii sufletului pe Pământ. Pe durata acestor 12 nopți sfinte ne sunt facilitate de către Divinitate condiții speciale pentru trezirea facultăților spirituale ale omului legate de marile taine ale devenirii umane. 

Totodată, este momentul propice de a încheia restanțele noastre din alte vieți și a anului curent și a deschide dintr-un spațiu de așezare interioară și de armonie noul an. 

Pentru a deveni mai conștienți de toate aceste daruri, te invit să iei parte la această călătorie ghidată, cu ajutorul a 12 meditații preînregistrate care te poartă pe aripile vindecării etapelor vieții tale curente și a vieților anterioare, a activării darurilor și virtuților tale și a conexiunii cu entități înalte de lumină. 

Vei primi pe email, în fiecare zi din perioada 25 Decembrie – 5 Ianuarie, detaliile și link-ul meditației din ziua respectivă. Recomandarea mea este să realizezi 1 meditație/zi, seara de la ora 21:00 (ora României), când ne vom conecta la nivel energetic cu toții, atât eu, cât și ceilalți participanți din acest program, fără însă să ne conectăm live prin vreun device. Dacă programul nu îți permite, poți asculta meditația când ai timp, eu oricum voi susține energetic spațiul pe perioada desfășurării programului și peste. 

Bonus, vei primi:

  • o meditație ghidată care să faciliteze deschiderea câmpurilor tale subtile pentru a primi cu ușurință toate beneficiile acestui program și ale perioadei celor 12 Nopți Sfinte dintre ani (pe 24 Decembrie)
  • o meditație de așezare în armonie a celor 12 capitole ale vieții (Sănătate fizică, Sănătatea mentală, Sănătatea emoțională, Caracterul, Spiritualitatea, Relația de cuplu, Parenting, Viața socială, Carieră, Abundență, Viziunea asupra vieții) pentru anul următor și mai departe în viață (pe 6 Ianuarie)

În zilele anterioare începerii programului vei primi pe email informații pregătitoare.

 

Care sunt beneficiile acestui program?

  • Vindecarea trecutului tău din viața asta și din alte vieți
  • Activarea darurilor divine și a virtuților tale
  • Conexiunea cu Sinele Divin, Ghidul de lumină personal și alte entități de lumină
  • Închiderea armonioasă a anului curent
  • Deschiderea armonioasă a anului viitor
  • Eliberarea blocajelor care te împiedică să ai o viață împlinită pe toate planurille

 

Pret: 210 lei/persoană pentru întreaga sesiune (este un preț promoțional pentru această perioadă, prețul real fiind de 420 lei/persoană)

 

De ce ați alege să lucrăm împreună?

Lucrez cu oamenii în curățări și dezlegări încă din 2015 și efectele au fost minunate pentru fiecare dintre ei, atât în lucrul individual, cât și în ateliere de grup. Fac cu multă dăruire tot ceea ce fac, iar acest lucru se simte în energia meditațiilor ghidate de mine. 

* Acest program este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, chiar și pentru cupluri.

** Dacă ai prieteni care crezi că vor să beneficieze, le poți trimite și lor acest articol. 

 

Pentru înscriere, completați formularul de mai jos.

După completarea formularului veți fi direcționați către plata cu cardul.

Formular înscriere
Cele 12 Nopți Sfinte dintre ani
25 Decembrie – 5 Ianuarie
by Florina Cochină

Te rog verifică de 2 ori că ai scris corect
adresa de email și numărul de telefon!

 

Înscrierea se poate face până la data de 26 Decembrie, ora 23:59. 

Vă aștept cu drag și bucurie!

Florina Cochină

 

Sursă foto: Internet

 

 

Termeni și Condiții          Protecția Datelor Personale