CELE 12 NOPȚI SFINTE DINTRE ANI, 25 DECEMBRIE 2022 – 5 IANUARIE 2023

 In Ateliere conective

La trecerea dintre ani, există o perioadă de intensă emanație spirituală în care conexiunea noastră cu sine și cu Divinitatea este mult mai profundă, în care lumina spirituală parcă se revarsă pe Pământ, iar noi, oamenii, avem acces mult mai ușor la darurile divine.

Această perioadă cuprinde 12 nopți sfinte, începând cu seara de Crăciun care desemnează energia nașterii omului primordial și se încheie cu noaptea de Bobotează prin care trăim binecuvântarea venirii sufletului pe Pământ. Pe durata acestor 12 nopți sfinte ne sunt facilitate de către Divinitate condiții speciale pentru trezirea facultăților spirituale ale omului legate de marile taine ale devenirii umane.

Totodată, este momentul propice de a încheia restanțele noastre din alte vieți și a anului curent și a deschide dintr-un spațiu de așezare interioară și de armonie noul an.

Pentru a deveni mai conștienți de toate aceste daruri, vă invităm să luați parte la această călătorie ghidată, cu ajutorul a 12 meditații preînregistrate, ghidate de Florina Cochină, care vă poartă pe aripile vindecării etapelor vieții curente și a vieților anterioare, a activării darurilor și virtuților și a conexiunii cu entități înalte de lumină. Vom trece prin etapele de vindecare din pântec, naștere, copilărie, adoloescență, tinerețe și până la finalul vieții, din viața curentă și alte vieți, vindecarea momentelor de trecere (moartea), toate corelate cu relația cu Sinele Superior, Ghidul de Lumină, Arhanghelii, Arhaii, Heruvimii, Serafimii, Tronurile Cerești, alte civilizații de lumină.

Veți primi pe email, în fiecare zi din perioada 25 Decembrie – 5 Ianuarie, detaliile și link-ul meditației din ziua respectivă. Recomandarea noastră este să realizați 1 meditație/zi, seara de la ora 22:00 (ora României), când ne vom conecta la nivel energetic cu toții, atât noi (Florina și Cristian Cochină), cât și ceilalți participanți din acest program, fără însă să ne conectăm live prin vreun device. Dacă programul nu vă permite, puteți asculta meditația când aveți timp, noi oricum vom susține energetic spațiul pe perioada desfășurării programului și peste.

Bonus, veți primi:

o meditație ghidată care să faciliteze deschiderea câmpurilor subtile pentru a primi cu ușurință toate beneficiile acestui program și ale perioadei celor 12 Nopți Sfinte dintre ani (pe 24 Decembrie)
o meditație de așezare în armonie a celor 12 capitole ale vieții (Sănătate fizică, Sănătatea mentală, Sănătatea emoțională, Caracterul, Spiritualitatea, Relația de cuplu, Parenting, Viața socială, Carieră, Abundență, Viziunea asupra vieții) pentru anul următor și mai departe în viață (pe 6 Ianuarie)
Vă recomandăm ca și aceste meditații bonus să le ascultați în zilele respective, împreună cu grupul, la ora 22, ora României.

În zilele anterioare începerii programului veți primi pe email informații pregătitoare.

Care sunt beneficiile acestui program?

– Vindecarea trecutului vostru din viața asta și din alte vieți
– Activarea darurilor divine și a virtuților voastre
– Conexiunea cu Sinele Divin, Ghidul de lumină personal și alte entități de lumină
– Închiderea armonioasă a anului curent
– Deschiderea armonioasă a anului viitor
– Eliberarea blocajelor care vă împiedică să aveți o viață împlinită pe toate planurile

Preț: 223 lei/persoană pentru întreaga sesiune (este un preț promoțional pentru această perioadă, prețul real fiind de 450 lei/persoană).
Pentru detalii de cum să efectuați plata, vă rugăm să trimiteți un SMS/whatsapp la numărul 0726.315.734 – Florina sau 0724.250.883 – Cristian.
Înscrierea este posibilă până la data de 27 decembrie, ora 23:59.

De ce ați alege să lucrăm împreună?

Lucrăm cu oamenii în curățări și dezlegări încă din 2015 și efectele au fost minunate pentru fiecare dintre ei, atât în lucrul individual, cât și în ateliere de grup. Facem cu multă dăruire tot ceea ce facem, iar acest lucru se simte în energia meditațiilor ghidate de noi.

* Acest program este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, chiar și pentru cupluri.

** Dacă aveți prieteni care credeți că vor să participe, le puteți trimite și lor acest articol.

Vă așteptăm cu drag alături de noi,
Florina și Cristian Cochină

Sursă foto: Internet

Recent Posts