Automasajul feței – deschiderea chakrelor superioare și relaxare

 In Ateliere conective

Masajul feței și al scalpului aduce numeroase beneficii precum eliberarea tensiunilor musculare, emoționale și mentale. Pe lângă acestea, există avantajul relaxării, al revigorării și al vitalității.

Suntem într-o perioadă în care avem nevoie de relaxare, de energizare și să oferim atenție inclusiv corpului nostru fizic. Este o modalitatea prin care, eliberând energiile nebenefice, ne oferim protecție și ne întărim imunitatea.

Pentru aceste beneficii și multe altele, vă propunem un atelier de 4 ore în care vom lucra mai întâi pe curățarea și energizarea centrilor energetici principali prin respirație holotropică și meditație ghidată și apoi veți învăța cum să realizați într-un mod corect și eficient automasajul feței și scalpului.

În final, vom activa energetic chakrele superioare pentru ridicarea vibrației noastre. Acest lucru ne va ajuta să trăim o viață armonioasă, cu experiențe plăcute și cu acceptare și compasiune a tot ce ceea ce se întâmplă în interiorul și în exteriorul nostru.

Detalii eveniment

Când? 25 aprilie 2021, ora 09.00 – 13:00

Unde? Frecvența Om, zona Foișorul de Foc, București

Preț: 150 lei/persoană (plata se face cash, integral la fața locului)

Modalități de înscriere: Prin email la adresa petale@petaledecer.ro

Facilitatori:

Mariana Schinzel – specialist osteopatie – masaj, absolventă a Scolii Germane de Wellness&Spa, cu o experiență de peste 25 ani în Germania, România și pe vase de croazieră, este acea persoană care transmite corpului prin intenție și atingere armonia de care acesta are nevoie.  Din dorința de cunoaștere și de a oferi mai mult pacienților săi, Mariana a urmat specializări și cursuri în osteopatie, terapie craniosacrală, Namikoshi Shiatsu, masaj abdominal Chi Nei Tsang, masaj ayurvedic abiangham, drenaj limfatic Vodder, masaj thailandez, lifting facial, masajul scalpului, yumeiho. De asemenea, a studiat acupunctura la Academia David Simons din Elveția.

Florina Cochină este îndrumător spiritual în procese de vindecare fizice, energetice, emoționale și mentale. Are o experiență de peste 6 ani în energo-terapii (individuale, de cuplu, de familie), susținător PSI și curățări energetice pentru business-uri și locuințe, facilitator pentru sesiuni de Constelații familiale și sistemice, Dezlegări și Curățări pe neam. Combină energo-terapia cu terapia Bowen, ajutând corpul fizic în procesul său de vindecare și reechilibrare.

Sursă foto: Internet

Recent Posts